Volwassenen

Bij Kapsalon Ginius verkopen wij de gehele Nieuwe Productlijn van AGADIR!

Argan Olie Schoonheidsgeheim in een boom. De veel aanbeden Argan boom wordt gezien als beschermer van een schoonheidsgeheim. Argan olie heeft namelijk een ‘wonderbaarlijke’ werking. Het wordt al eeuwenlang in de Marokkaanse farmacopee gebruikt om allerlei kwalen mee te verzorgen.
Argan olie is een van de zeldzaamste oliesoorten in de wereld. Argan olie wordt geperst uit de vruchten van de Argan boom (Argania Spinosa), ook wel bekend als Marokkaans ijzerhout. De levensduur van de boom ligt tussen 125 en 450 jaar en pas na 40 tot 60 jaar is de boom in volle bloei.
Het vergt een zeer arbeidsintensief proces om de schaal en de vruchten te pletten vóór het persen van de olie tot amberkleurige olie. Het kost minstens 1½ dag om 1 liter te produceren.

Na duizenden jaren ervaring zijn de voordelen van Argan olie nu wetenschappelijk bewezen. De voordelen zitten voornamelijk in een combinatie van onverzadigde vetzuren (o.a. linolzuur) met de herstel- en beschermingsfunctie van het epitheel, maar ook de rijkdom aan vitamine E en hele sterkte anti-oxidanten.
Argan olie bevat ook squaleen, een zeer hydraterende substantie die huidverschilfering normaliseert, vandaar het zeer effectief is om Argan olie in haarverzorgingsproducten te gebruiken. Agadir Argan Oil werkt met 100% pure Argan olie, waardoor de zeer verzorgende werking voor het haar en de hoofdhuid maximaal wordt benut. Een eeuwenoud recept voor Argan olie is de wonderolie van de 21ste eeuw!

Wilt u producten van Agadir Argan Oil kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

PH lijn


Ammonia vrij kleursysteem met keratine voor glanzend en zijdezacht haar.
meer dan 100 kleuren, perfecte grijsdekking.
Award gewonnen tot beste haircolor creme 2019.