Volwassenen

Bij Kapsalon Ginius verkopen wij de gehele Nieuwe Productlijn van AGADIR!

foto_4

Argan Olie Schoonheidsgeheim in een boom. De veel aanbeden Argan boom wordt gezien als beschermer van een schoonheidsgeheim. Argan olie heeft namelijk een ‘wonderbaarlijke’ werking. Het wordt al eeuwenlang in de Marokkaanse farmacopee gebruikt om allerlei kwalen mee te verzorgen.
Argan olie is een van de zeldzaamste oliesoorten in de wereld. Argan olie wordt geperst uit de vruchten van de Argan boom (Argania Spinosa), ook wel bekend als Marokkaans ijzerhout. De levensduur van de boom ligt tussen 125 en 450 jaar en pas na 40 tot 60 jaar is de boom in volle bloei.
Het vergt een zeer arbeidsintensief proces om de schaal en de vruchten te pletten vóór het persen van de olie tot amberkleurige olie. Het kost minstens 1½ dag om 1 liter te produceren.

Na duizenden jaren ervaring zijn de voordelen van Argan olie nu wetenschappelijk bewezen. De voordelen zitten voornamelijk in een combinatie van onverzadigde vetzuren (o.a. linolzuur) met de herstel- en beschermingsfunctie van het epitheel, maar ook de rijkdom aan vitamine E en hele sterkte anti-oxidanten.
Argan olie bevat ook squaleen, een zeer hydraterende substantie die huidverschilfering normaliseert, vandaar het zeer effectief is om Argan olie in haarverzorgingsproducten te gebruiken. Agadir Argan Oil werkt met 100% pure Argan olie, waardoor de zeer verzorgende werking voor het haar en de hoofdhuid maximaal wordt benut. Een eeuwenoud recept voor Argan olie is de wonderolie van de 21ste eeuw!

Wilt u producten van Agadir Argan Oil kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwe Verflijn!

verf (1)

Emten is een ammoniavrij kleursysteem dat perfecte resultaten geeft op dezelfde kleurhoogte of donkerder,
met een posetijd van 10 minuten!
100% ammonia vrij en 100% grijsdekkend!!

Emten color cream is een kwalitatief product, waarmee snel een perfect kleurresultaat gecreëerd kan worden. Door de veelzijdige toepasbaarheid van het emten kleursysteem, geeft de kapper de klant net dat beetje extra in tijdsbesparing of creativiteit!

Ingrediënten als Bijenwas, Lanoline en Ricinus Olie zorgen er o.a. voor dat het haar zacht aan blijft voelen en dat er extra glans aan het haar wordt gegeven.